Рекламация и замяна

Клиентите възползвали се от услугата преглед и тест имат право да откажат дадена стока още в офисите на Еконт или на куриера. Разходите по връщане са за сметка на клиента.

 

Формуляр за връщане и замяна

ПОПЪЛНИ ОНЛАЙН ТУК

ИЛИ

ИЗТЕГЛИ ЗА ДА ПРИНТИРАШ ТУК

 

Замяна за друг размер или за друг продукт

В случай, че поръчаната от вас стока не отговаря на очакванията ви или размерът не е подходящ, може да я замените с друг размер или продукт в срок до 14 дни от получаването. Върнатата стока трябва да е с етикети и опаковка, в добър търговски вид, да не е носена, прана, гладена, скъсана, да е чиста и без странични миризми. Към пратката трябва да бъде приложен формуляр за връщане и замяна. В случай на замяна или връщане, клиентът заплаща куриерската услуга към ModaExpert.bg. Клиентът има право да замени закупена стока с избран продукт/и от онлайн магазина, като във формуляра трябва да отбележи желания от него продукт/и. Когато клиент иска да замени стока с друга, по-скъпа от тази, която връща, първоначално платената сума ще бъде приспадната.

 

Ако не бъдат спазени описаните условия, замяната няма да може да бъде извършена!

 

Връщане на продукт

 

Клиентите на онлайн магазин ModaExpert.bg могат в 14-дневен срок от датата на получаване да върнат закупена стока. Върнатата стока трябва да е с етикети и опаковка, в добър търговски вид, да не е носена, прана, гладена, скъсана, да е чиста и без странични миризми. Към пратката трябва да бъде приложен формуляр за връщане и замяна. Стойността на върнатата стока се възстановява по банков път.

 

Рекламация

Рекламации могат да бъдат предявени в случай на: констатирани производствени дефекти на стоката, изпратена грешна стока, различна от поръчаната. Рекламации за повредена по време на транспорта стока се разглеждат само въз основа на протокол за рекламация в присъствието на куриера. ModaExpert.bg поема транспортните разходи в случай не рекламация.

 

-Не се приемат обратни пратки с наложен платеж

-Връщането на пратки към нас може да направите с куриерска фирма Еконт.

-След приемане на върната стока ще върнем дължимите суми в срок от 14 дни.

-Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка.