Условия за доставка

Доставката на всички налични артикули се извършва от 24 до 48 часа, от потвърждаване на поръчката и в работни дни.

Онлайн магазина използва куриерските услуги на фирма "Еконт-Експрес"  www.econt.com.

Цената на доставката до офис на Еконт Експрес започва от 5.00 лв. До личен адрес в населени места с офис на Еконт Експрес започва от 6.50 лв. До населени места без офис на Еконт Експрес започва от 7.80 лв. Цената за доставка зависи от теглото на пратката. „Еконт-Експрес“ начислява допълнително такса известяване с SMS и опаковка. Ако не желаете да получите съобщение за пристигла пратка го отбележете в бележки към поръчката.

При поръчки надхвърлящи сумата от 80.00 лева с ДДС- доставката е безплатна до ОФИС НА ЕКОНТ!
*При опция за избор на част от пратка не важи услугата безплатна доставка.

Заплащането се извършва чрез наложен платеж при получаване.

Поръчките се обработват от понеделник до петък до 17:00 ч. Всички поръчки, направени извън работно време, през уикенда или по празници, се обработват в първия работен ден след деня на получаване на поръчката.

След финализиране на поръчката автоматично получавате имейл, който потвърждава направената покупка. Автоматичен имейл ще получите и при изпращане на Вашата пратка с номер за проследяване на движението ѝ. Уверете се, че посочения имейл адрес е валиден!

 

ПРОБА НА СТОКАТА ПРЕДИ ПЛАЩАНЕ 

Имате възможност при получаване на стоката от куриера да я отворите пред него, да я разгледате и да я пробвате преди да заплатите. В случай, че стоката не отговаря на очакванията Ви или откриете дефект, Вие имате правото да я върнете обратно на куриера или да я замените с нова, като разходите за обратна доставка се поемат от Вас.

При отказване на пратка след преглед и тест стойността на куриерската услуга за връщане на продуктите към нас е за Ваша сметка (Клиента).​ 


ИБОР НА ЧАСТ ОТ ПРАТКА

Имате възможност да поръчате два размера от артикул, за да прецените на място кой е най-подходящия за Вас. Ако желаете пратката да бъде изпратена с опция за избор го отбележете като коментар към поръчката. 
*При опция за избор се дължат две куриерски услуги.


ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

Ако стоката не отговаря на очакванията Ви, можете да я замените , като са спазени следните условия:

  • Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).
  • Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
  • Запазена оригинална опаковка, етикети, консумативи и аксесоари при наличие на такива.
  • При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.

Закупена от нас стока може да се върне в 14- дневен срок при ненарушен търговски вид. За повече информация прочете Рекламации и замяна.


*Непотърсени пратки в рамките на 5 работни дни от изпращането им, се връщат автоматично!


* ModaExpert.bg си запазва правото да не изпраща поръчки на клиенти, които не са потърсили своите пратки в определения срок!